آموزش برق صنعتی

آموزش برق صنعتی و ساختمان به صورت نوین

آموزش برق صنعتی

آموزش برق صنعتی و ساختمان به صورت نوین

به این وبلاکگ خوش آمدید ما در این وبلاگ آموزش برق صنعتی را یاد خواهیم گرفت

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

عبارت ui

منظور از این عبارت ولتاژ عایقی نامی کلید است به این معنی که اگر ولتاژ کلید از این مقدار بیشتر شود کلید از لحاظ عایقی دچار اختلال خواهد شد و ممکن است یک ولتاژ خزشی در قسمت های عایقی کلید اتفاق بیفتد و نباید ولتاژی که از این کلید عبور می‌کند از این مقدار که ۷۵۰ ولت است تجاوز بکند.

عبارت uimp

منظور از این عبارت ولتاژ ضربه ای است به این معنی که کلید در یک لحظه می تواند این ولتاژ را تحمل کند اما بعد از این که این ولتاژ را تحمل کرد و حفاظت را انجام داد خود کلید نیاز به سرویس و یا تعویض دارد و حتماً می بایست کلید مورد بررسی قرار بگیرد

و همانطور که مشاهده می کنید در این کلید ولتاژ ضربه ای برابر با ۸ کیلو ولت است یعنی این کلید تا ۸۰۰۰ ولت توانایی تحمل ولتاژ به صورت ضربه‌ای را دارد و حفاظت را برای ما انجام خواهد داد

عبارت ue

موردی بعدی که مورد بررسی قرار می‌دهیم Ue است منظور از این عبارت در کلیدهای اتوماتیک ولتاژ عایقی نامی است همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید کلید مرلین گرین ولتاژ های زیر را پشتیبانی می کند

  رله جامد یا ssr چیست و چه کاربردی دارد

ولتاژ ۲۲۰ الی ۲۴۰ ولت ac

ولتاژ ۳۸۰ الی ۴۱۵ ولت ac

ولتاژ ۴۴۰ ولت ac

ولتاژ ۵۰۰ ولت ac

ولتاژ ۵۲۵ ولت ac

ولتاژ ۶۶۰ الی ۶۹۰ ولت ac

ولتاژ ۲۵۰ ولت dc

عبارت icu

قسمت بعدی که در کلید مشاهده می کنید است icu با کیلو آمپر نمایش داده شده است که منظور از این عبارت بیشترین مقدار جریان اتصال کوتاهی است که کلید برای یک بار تحمل میکند و بعد از این میبایست کلید سرویس و یا تعویض شود.

همان طور که مشاهده می‌کنید جلوی عبارت ۳۸۰ ولت، مقدار ۳۶ کیلو آمپر را نمایش می دهد و منظور این است که در برق سه فاز ۳۸۰ ولت کلید تحمل جریان اتصال کوتاه ۳۶ کیلو آمپر را دارد و بعد از این می بایست کلید سرویس و یا تعویض شود.

عبارت ics

مورد بعدی که در کلید مهم است آیا ics است که همان جریان اتصال کوتاه عادی کلید محسوب می شود و این جریان نیاز به سرویس یا تعویض ندارد اگر در کلید این جریان اتفاق بیفتد اتفاقی برای کلید نخواهد افتاد.

 

 

منبع: تنظیمات کلید اتوماتیک

  • محمود غفاری
  • ۰
  • ۰

لیست خطا های اینورتر ال اس IG5A

خطای OCT

خطای  over current یا اتصال کوتاه در خروجی درایو

موتور  را از زیر ترمینالهای  U و V و W باز کنید و به درایو، فرمان حرکت دهید. اگر باز هم خطای  oct تکرار شد، درایو مشکل داخلی دارد و لازم است تعمیر گردد اما اگر بدون موتور این خطا ظاهر نشد موتور و کابل موتور را چک کنید احتمالا در موتور یا کابل اتصال کوتاه وجود دارد.

خطای GFT

خطای Ground fault یا خطای ارت

موتور را از زیر ترمینالهای  U و V و W باز کنید و در غیاب موتور، به درایو فرمان حرکت دهید اگر باز هم این خطا ظاهر شد درایو مشکل داخلی دارد.

اما اگر این خطا نیامد کابل و موتور را چک کنید که اتصال بدنه و یا پارگی عایق کابل و سایر موارد نداشته باشد.

 

لیست خطاهای اینورتر ال اس

  • محمود غفاری